background-curve
Deze actie is verlopen

Wil jij op een gezonde manier afvallen?

Dan is ons 8-weken gezond afvallen programma echt iets voor jou! Tijdens het programma kan je onbeperkt gebruik maken van alle fitness- en saunafaciliteiten en krijg je begeleiding van een persoonlijke fitnesscoach. Daarnaast kun je met alle groepslessen meedoen en ga je drie keer op gesprek met een BGN-gewichtsconsulent. De kosten voor het pakket zijn €199. LET OP! In de meeste gevallen wordt (een gedeelte) van het programma vergoed door de zorgverzekeraar! Kun je niet langer wachten en wil je morgen al starten met sporten, of wil je je gelijk aanmelden voor het programma? Bemachtig dan snel jouw plekje voor ons populaire programma door je aan te melden via het contactformulier.

Klik hier voor meer informatie

Gezond afvallen in 8 weken

  • 8 weken sporten met veel persoonlijke begeleiding
  • 3 afspraken met een BGN-gewichtsconsulent
  • Korting of vergoeding van jouw zorgverzekeraar
  • 2 keer 1-op-1-training
  • Onbeperkt toegang tot alle fitness- en saunafaciliteiten
  • Keuze uit alle groepslessen

Wat kan ik verwachten na mijn aanmelding? 

Na je aanmelding neemt de club contact met je op om een eerste afspraak te maken met de BGN-gewichtsconsulent voor een voedingsintake en jouw fitnesscoach. Op basis hiervan wordt een persoonlijk plan voor jou opgesteld. Wekelijks kun je onbeperkt komen sporten, zo kun je zelfstandig aan de slag in onze fitness en kun je meedoen met onze groepslessen. Daarnaast krijg je twee keer 1-op-1-training. Door onze ruime openingstijden kun je dit doen wanneer het jou het beste uitkomt. 

Halverwege plannen we een tweede afspraak in met de BGN-gewichtsconsulent en aan het einde van het programma volgt de evaluatie met deze consulent en jouw persoonlijke fitnesscoach. Na de evaluatie krijg je tips mee om jouw gezonde levensstijl voort te zetten. 

Ben je na 8 weken nog steeds enthousiast en wil je samen met ons verder werken aan je gezonde levensstijl? Dan ben je van harte welkom om te blijven, maar dit is niet verplicht!

Fotos 6Wekenfit Slider Landingspagina 5
Gezondafvallen
Fotos 6Wekenfit Slider Landingspagina 1
Fotos 6Wekenfit Slider Landingspagina 7
Fotos 6Wekenfit Slider Landingspagina 3