background-curve
Deze actie is verlopen

Wil jij fit de zomer in?

Meld je dan nu aan voor ons Fit in 6 weken programma. Tijdens deze 6 weken krijg jij goede begeleiding en ga je met een persoonlijk trainingsschema aan de slag in onze fitnessclub. Daarnaast ontvang jij een cadeaubon t.w.v. € 20 voor een vers groente- en fruitpakket van groentebroer.nl en kun je eenmalig gratis onder de zonnebank. De kosten voor het pakket zijn € 89,95. Kun je ook niet wachten om weer de fitste versie van jezelf te zijn? Bemachtig dan snel jouw plekje voor ons populaire programma door je aan te melden via het contactformulier.

Meer informatie

Het Fit in 6 weken programma

  • 6 weken sporten met goede begeleiding
  • 3x per week trainen (fitness en/of groepslessen)
  • Intake met fitheidstest
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Evaluatie na 3 weken
  • Eindevaluatie
  • Groente- en fruitpakket van groentebroer.nl
  • 1x gratis onder de zonnebank

Wat kan ik verwachten na mijn aanmelding? 

Na je aanmelding neemt de club contact met je op om een afspraak te maken voor de intake met fitheidstest. Aan de hand van deze fitheidstest wordt er door de fitnesscoach een persoonlijk trainingsschema gemaakt waarmee je zelfstandig aan de slag kunt gedurende 6 weken. Wekelijks kun je 3x komen sporten. Door onze ruime openingstijden en gevarieerd aanbod aan groepslessen is dit voor iedereen goed haalbaar. 

Halverwege plannen we een tussentijdse meting met je in en aan het einde van het programma volgt de evaluatie. Na de evaluatie krijg je tips mee om jouw gezonde levensstijl voort te zetten. 

Ben je na 6 weken nog steeds enthousiast en wil je samen met ons verder werken aan je gezonde levensstijl? Dan ben je van harte welkom om te blijven, maar dit is niet verplicht!

Fotos 6Wekenfit Slider Landingspagina 1
Fotos 6Wekenfit Slider Landingspagina 2
Fotos 6Wekenfit Slider Landingspagina 3
Fotos 6Wekenfit Slider Landingspagina 4
Fotos 6Wekenfit Slider Landingspagina 5
Fotos 6Wekenfit Slider Landingspagina 6